Voordelen van snellooppoorten


Snelheid

Onze snelste poort komt van EFAFLEX. De EFA-STR® is een combinatie van het spiraalvormige oprolsysteem en een flexibel poortblad. De poort bereikt openingssnelheden tot 4 m/s.

Energiezuinigheid

EFAFLEX biedt met de EFA-SST® wereldwijd de eerste snellooppoort met standaard thermisch gescheiden isoleerlamellen. Hierdoor worden afhankelijk van de poortgrootte isolatiewaarden tot 0,74 W/m²K bereikt.

Lange levensduur

EFAFLEX-snellooppoorten zijn ontwikkeld voor zeer frequent gebruik. Constructiekenmerken als de gepatenteerde spiraaltechniek of de balancering zorgen voor een lange levendsuur.

Veiligheid

Met het poortlijn-lichtscherm EFA-TLG® en de laserscanner EFA-SCAN® biedt EFAFLEX twee wereldwijd unieke veiligheidsinrichtingen voor poorten aan.

Rendement

Snellooppoorten van EFAFLEX zorgen voor een hoger rendement in elk bedrijf. Dankzij de hoge openingssnelheden worden wachttijden voor de poorten zo gering mogelijk gehouden. De snelheid van uw logistieke processen neemt zo toe.

Klantenservice

Beratung zu Rolltoren und Industrietoren, zu Montage und Wartung finden Sie hier.

Alle medewerkers van de productie tot aan de montage en de service zijn medewerker van EFAFLEX en uitstekend opgeleid.

Technologische voorsprong

Al meer dan 40 jaar gebruikt EFAFLEX de naam snellooppoorten en bepaalt het uiterlijk van deze poorten. Dankzij voortdurende uitvindingen en ontwikkelingen is EFAFLEX al bijna 20 jaar de toonaangevende fabrikant van snellooppoorten.

Global Player

EFAFLEX mit Tochtergesellschaften und Niederlassungen weltweit, führend bei Inustrietoren und Rolltoren.

Binnen korte tijd ontwikkelde EFAFLEX zich tot een globale onderneming met een wereldwijd netwerk. Tegenwoordig vindt u altijd een professionele contactpersoon bij u in de buurt - in meer dan 50 landen, op alle vijf continenten.