• Industrietor Rolltor
  • Industrietor Rolltor

Profiel van de firma & historie


EFAFLEX - poort- en veiligheidssystemen

Bij de oprichting van de firma in 1974 was EFAFLEX de eerste firma wereldwijd die zich uitsluitend bezighield met snellopende poorten. En dat heel bewust! Want onze voorsprong vanaf de eerste dag is op deze visie gebaseerd. Vandaag de dag is EFAFLEX de marktbepalende fabrikant van snellooppoorten. EFAFLEX industriepoorten zijn verkrijgbaar in de uitvoering spiraalpoort, rolpoort, vouwpoort, cleanroompoort, poorten voor vriescellenpoorten voor machinebescherming en vele andere speciale uitvoeringen voor een groot aantal sectoren. Er werken wereldwijd meer dan 950 medewerkers in de onderneming. Het hoofdkantoor van EFAFLEX bevindt zich in het Beierse Bruckberg. Vanuit de centrale wordt ook het verkoopnet ondersteund dat zich sinds 1994 over alle vijf continenten uitstrekt. EFAFLEX biedt innovatieve en creatieve ingenieurskunst uit Duitsland.

EFAFLEX - 40+ jaar succes

Met een snellooppoort van EFAFLEX kiest u voor wereldwijd toonaangevende technologie en profiteert u exclusief van onze technische voorsprong. Eigen onderzoek en ontwikkeling vormt bij EFAFLEX een belangrijk onderdeel van de ondernemingsfilosofie. Zo zorgen wij voortdurend voor vooruitgang. Het is niet eenvoudig om wereldwijd de onbetwiste nummer één in technologie te zijn maar we blijven revolutionaire poortsystemen ontwikkelen - voor uw succesvolle toekomst. Ons verkoopnet strekt zich uit over alle vijf continenten, met dochtermaatschappijen in Duitsland, Oostenrijk, Slovenië, Tsjechië, Polen, en Nederland.

Kwaliteit

Als eerste fabrikant van poorten laat Efaflex al sinds 2005 zijn snellooppoorten door de IFT regelmatig controleren op duurzaamheid en sinds 2008 wordt dit ook gecertificeerd. De Snelloop-spiraalpoorten EFA-SST, EFA STT en de Snelloop-vouwpoorten EFA-SFT werden in het laatste testrapport zelfs op 1 miljoen bewegingen getest.